/ Pomoc z logowaniem

Pomoc z logowaniem

Nie pamiętasz nazwy użytkownika?

Jeśli nie pamiętasz swojej nazwy użytkownika, kliknij poniższy przycisk, aby otrzymać od nas wiadomość e-mail na adres zapisany w bazie danych.

Nie pamiętam nazwy użytkownika

Nie pamiętasz hasła?

Odpowiedz na pytanie bezpieczeństwa.

Pytanie

Nie mogę się zalogować, co mam zrobić?

    Jeżeli nie możesz się zalogować, spróbuj odzyskać nazwę użytkownika lub hasło online.
  • Jeżeli odzyskanie nazwy użytkownika / hasła nie pomaga, skontaktuj się z infolinią 00-800-9899-0000 na numery komórkowe i stacjonarne.Obsługiwane języki: angielski, francuski, niemiecki, hiszpański, rosyjski. Infolinia czynna od poniedziałku do piątku.
  • W przypadku innych pytań skontaktuj się z lokalnym dealerem John Deere.

Dlaczego muszę dokonać aktywacji konta?

Aktywacja konta jest prosta i jednorazowa i zapewnia, że dane Twojego konta są kompletne, a adres email prawidłowy. Jeżeli zmienisz adres email przypisany do konta, ponownie zostaniesz poproszony o jego aktywację.

Jak dokonać aktywacji konta?

Istniejące konta:

  1. Po zalogowaniu do MyJohnDeere, zostaniesz poproszony o zweryfikowanie informacji w profilu oraz adresu email.
  2. MyJohnDeere automatycznie wyśle na podany adres wiadomość email weryfikującą konto.
  3. Otwórz wiadomość weryfikującą i wybierz przycisk aktywacji konta.
  4. Po zalogowaniu do MyJohnDeere, zostaniesz poproszony o zmianę hasła i nadanie pytania weryfikującego.

Nowe konta (konta utworzone przez dealera John Deere w Twoim imieniu):

  1. Po utworzeniu konta przez dealera John Deere w Twoim imieniu, MyJohnDeere automatycznie wyśle wiadomość weryfikującą na Twój adres email.
  2. Otwórz wiadomość weryfikującą i wybierz przycisk aktywacji konta.
  3. Po zalogowaniu do MyJohnDeere, zostaniesz poproszony o zmianę hasła i nadanie pytania weryfikującego.

Dlaczego zostałem przekierowany do strony logowania MyJohnDeere?

MyJohnDeere dostarcza rozwiązanie jednorazowego logowania, wykorzystywane w wielu aplikacjach John Deere. Po zalogowaniu zostaniesz przekierowany do aplikacji, z której chciałeś korzystać.